Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback


Community Reputation

36 Excellent

About MrWhippy69

  • Rank
    Experienced Botter


  • Sex
  • Location
    UK, England

Recent Profile Visitors

1,026 profile views
  1. Can you start from anywhere? I might put a bond on an account and see how long i can last with this
  2. Another bug I came across is when it went to bank the items in the G.E once doing tutorial island, it kept clicking in the wrong spot. This occurred over all of the accounts I created.
  3. Hey, Just thought I'd let you know, I was creating some accounts and my connection dropped, because of this I was logged out and the script didn't log back in to continue with the tutorial. I had 'Auto-Relog' checked too but it still happened. Hope this helps.
  4. Any antiban or ABCL10 integrated into it?
  5. @TRiLeZ @erickho123 erickho seems to be pretty adamant that it's not a script error. i've tried to ask him for help through the personal message system but this is the response i got: He then left the conversation after this. I don't know what else to do as the problem is still persisting. Is it a client issue or is a script issue? I just want to be able to run my bots.
  6. This is the third time I'm posting about this, the previous attempts have resulted in no solution at all. I've even gone to the extent of contacting the forum admins/moderators yet nobody seems to help me on this. When I am running my bots using the ExBuyer script, it is suppose to login and out of worlds. However, sometimes completely randomly the bot will enter completely wrong login information and it will continue to do this until I restart the script. This issue is greatly annoying and nobody seems to be able to give me any sort of information as to why it's doing it or as to how it can be fixed. I've included this gyazo below of exactly what happens (please note: this is not my login details, it's complete gibberish):
  7. Yes, I've done this before and yet it still enters the incorrect details instead of mine, I'm still looking for a solution to this problem..
  8. It has nothing to do with the login timer. If you read my post correctly, I'm talking about TriBot randomly entering random characters into the login box instead of my actual login details.
  9. Nope, my internet connection is stable. I know this because the bots do this when I'm using things like teamspeak and my connection doesn't drop and my ms stays the same.
  10. He could just enjoy the TriBot client.
  11. Yes, all of the information is correct. The login function works for a while but then it will randomly stop and do this until I come and fix it.
  12. Hey guys, This is a problem that consists throughout all of my bots and it's really affecting my botting sessions. Either when the bot goes to log back in from a break or when it just hops worlds and gets logged out, the client just enters completely random credentials in the log in box. This doesn't fix itself either as it continues to do it until I come and fix it. This is really frustrating and I've contacted my scripter about it and he claims it's a client issue that 'cannot be fixed'. Do any of you have any suggestions as to how I can fix this?
  13. I don't think so, no. Also, it seems to have gotten stuck on it's way over to the grand exchange (same account).
  14. Just a quick note, ensure you have roofs off before starting the script or it will get stuck. This is weird because having roofs off isn't something that a new player would necessarily have disabled but oh well, not sure if anything can be done about it. @Usa
  15. @Flax , Wow! This helped tremendously. Thanks so much.