Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Medical-Use

Registered
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

1 Neutral

About Medical-Use

  • Rank
    New Botter
  1. Same ^ Then it directs me to here. https://tribot.org/#pricing
  2. When i try to load a script it says it wont let me due to me not being VIP and that im only aloud to run one script. I'm not even running another script and says please close other instances of Tribot.
  3. If like you say 10% of us have problems with the bug "We are waiting 5 minutes for the char's we have typed. We paid for the script and if you have pursue'd it to be the client's problem that should be you to fix. We pay for the script, not for us to fill out bug reports for something we own, and to do your job for you due to it is your script. Let's say like my factory, we make 5 million a month, 10 percent of it is scrap to what we make, that is a million down the hole, would the owners not take actions to the result and make the operators take notice? Do your job, it's your's and we paid for it due to we are paying you. Your script. You do your work to figure it out, not us regular "operators."
  4. After the update now when that when I want to run my NMZ bot everything works flawless "if I trade myself" besides the fact the names that I put for the sellers to automatically trade says "We are waiting 5 minutes fir :[ Name, Name, Name, Name, Name] to appear inside NMZ area. Script writer says it's a client issue and that I needed to restart my client. I've re-installed it. Tried it on 2 other computers of mine, same thing.
  5. I've restarted it, re-installed it. Tried on 2 other different computers and only worked once, went to trade put up cash didn't accept trade offer and just sat there. When I loan client it does say human mouse was not loaded, Reason : encryption key not found. If that matters at all due to this. I have like 6 other buddies this is happening to also.
  6. Bot is having a problem, Tri-Bot just had a update and now when i walk into area to buy a game it says "waiting 5 minutes for :[ name, name, name, name, name, name] to appear and they are all here. i made a few new game things and still says same thing. But other than that flawless like usual.